Ronda del Molí 60, bústia 44, 08629 Torrelles de Llobregat (Barcelona). Tel. i fax 93 689 05 14 · Mòbil 607 735 463

Idioma:
Àmbar Comunicació

Creació de continguts, la nostra especialitat

Ambar Comunicació dirà allò que vulgueu dir, i ho farem amb professionalitat i gust, d'una manera entenedora, digna i eficient, sense retòriques innecessàries, i amb plena garantia que el missatge arriba on voleu.

Llibres per encàrrec

Ambar Comunicació, SL disposa d'una marca editorial, Nèctar Editorial, amb inclusió del preceptiu ISBN. L'empresa s'encarrega d'editar els originals i també de la recerca i la selecció dels autors que, sota comanda, puguin elaborar l'original requerit.

Estem preparats per donar forma a projectes de llibres singulars. Des de la captació de la idea i la recopilació de la documentació i els materials fins a la redacció, la maquetació, la il·lustració, la impressió i la distribució, duem a terme tots els processos sota la supervisió del client.

Producció editorial

Prèvia recomanació del comitè de lectura de Nèctar Editorial, ens encarreguem de la recepció d'originals i de la recerca de finançament per a la seva publicació, tant si es tracta de textos de caràcter tècnic com de ficció.

Revistes, díptics, dossiers

Disposem d'un equip de periodistes i dissenyadors amb àmplia experiència per a la creació, la concepció gràfica i l'edició de tota mena de publicacions periòdiques i altres materials de difusió i d'imatge corporativa, com ara catàlegs, carpetes, targetons, etc.

Altres materials escrits

L’empresa pot oferir als seus clients un servei d’escrits a la carta i de muntatges audiovisuals originals, especialment indicats per celebracions i esdeveniments diversos.

El nostre equip de periodistes està especialitzat en la composició d’escrits a comanda (articles de premsa, informes, discursos, notes de felicitació, intervencions en fórums públics, catàlegs, dossiers, notes de premsa, cartes, etc).

Producció digital

L'empresa disposa d'un equip de professionals especialitzats en la realització digital: retoc i reconstrucció fotogràfica, creació de presentacions en PowerPoint, preproducció de cartells, flyers, banderoles, etc.

Creació i hostatge de llocs web

Ambar Comunicació posa a disposició dels seus clients un equip de creadors de pàgines web que s'encarreguen del disseny, la creació de continguts i la programació de pàgines dinàmiques (blocs, fòrums, galeries fotogràfiques i sistemes de catàlegs, entre d'altres).

També oferim servei d'hostatge en servidors propis situats als millors centres de dades de la Unió Europea, i a petició del client ens podem encarregar, a més, del registre i la renovació de dominis i del manteniment general dels llocs web, tot a preus especialment competitius.

Feu clic a les imatges per examinar una selecció de la producció editorial d'Ambar