Ronda del Molí 60, bústia 44, 08629 Torrelles de Llobregat (Barcelona). Tel. i fax 93 689 05 14 · Mòbil 607 735 463

Idioma:
Àmbar Comunicació

Dedicació, qualitat i honestedat al servei dels nostres clients

Ambar és una empresa de serveis especialitzada en els àmbits de la comunicació i de l'assessoria corporativa, fundada el mes de setembre de 1998, que treballa per millorar la projecció social d'entitats, empreses i institucions públiques.

La formació experimental dels professionals que componen Ambar s'ha desenvolupat en el món de la comunicació escrita i oral (diaris, revistes, ràdio), en estudis gràfics, en gabinets de premsa i en institucions d'investigació social, opinió pública, consultoria i imatge, per la qual cosa tenen un domini substancial de les tècniques de comunicació i dels recursos d'investigació social i de mercat.

L'empresa disposa d'unes àmplies instal·lacions i dels recursos tècnics indispensables, juntament amb un nombre de col·laboradors externs que, en unió del seu personal propi, conformen un equip especialment dotat per a aportar solucions efectives a curt termini i a un cost ajustat.

Visió

En la societat de la informació és vital que empreses i institucions generin un diàleg amb els seus grups d'interès (stakeholders).

Aspirem a convertir-nos en el departament de comunicació dels nostres clients, per ajudar-los a construir el seu relat intern i extern, assessorar-los en els seus afers públics i orientar-los en la gestió estratègica dels seus productes i marques, amb l'objectiu de potenciar la seva reputació i fidelitzar el seus grups d'interès.

Missió

Ambar Comunicació va néixer per contribuir a alinear la comunicació d'empreses i institucions amb la seva estratègia corporativa.

Creiem en l'especialització: som creadors de continguts i assessors en comunicació i afers públics. La nostra activitat es basa en dos binomis: una àmplia experiència en l'anàlisi de la informació i la seva utilitat difusora i formadora, i en l'ús de les noves tecnologies com a eines de coneixement i excel·lència. Treballem amb entusiasme amb els nostres clients per aconseguir l'èxit i mantenir-lo.

Valors

La dedicació, la qualitat i l'honestedat són els factors més relevants d'Ambar Comunicació, juntament amb la integritat, la responsabilitat i la lleialtat que guien les relacions amb els nostres clients, amb l'ànim que ens contemplin com una extensió pròpia.

La dedicació l'avalen els 22 anys d'existència de l'empresa i la professionalitat dels seus membres, tots ells seniors amb experiència dilatada en el camp del periodisme econòmic, la gestió empresarial, les relacions públiques, la sociologia, el disseny, la literatura, la psicologia i la publicitat. Una professionalitat que ens fa evolucionar i ser més exigents cada dia.